koselig jentekveld og loppisskatter :)

God kveld godtfolk!

Det er viktig å kose seg selv om man har det travelt så derfor tok jeg en sjefsavgjørelse og bestemte meg for å dra på en etterlengta jentekveld i går, å for en suksess!

Planen var jo egentlig å ta bilder av det flotte huset vi var buden inn i som er laftet med tømmer og virkelig bærer preg av skogsfølelse men hvem glemte vel ikke kameraet sitt da?…jaja, det får bli neste gang. Vertinna hadde disket opp med herlig pasta og kalkunsalat og varme rundstykker, mye godt å drikke og godis. Sent ble det også før jeg kom meg hjem…

Barna er så heldig å skal få seg helt ny skole som driver å bygges i dette sekund og i den anledning var det arangert loppis på gamleskolen i dag, der kunne man få tak i absolutt ALT som er å finne i en skole, gamle kart, globus, dører, benker, bord, kateter, ja u name it…. Kl 09.50 i morges sto vi utenfor skolen klar til å sanke inn det vi skulle ha, å var overbevist om at vi var ute i god tid… hehe..:) vel… det var det fler som hadde tenkt og dermed ble det ikke noe kart på oss da vi var litt sent ute, men jeg var superheldig og fikk karret til meg noen nydelige skatter uansett, og lillesnuppa kjøpte seg 2 søte gamle trestoler og kjekkassen noen bøker!
Gleder meg til å vise frem når vi får pusset litt på de og satt de på plass i det nye huset:)

Nå har mannen kjørt ned til huset og fortsetter på kjøkkenoppussing mens jeg og lilletrollet er her og skal pakke litt mer.

Ønsker dere alle en superduper tirsdagskveld:)

STOR bamseklem fra Yvonne!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s