Jeg har nok verdens snilleste mamma….

Det er noe det der at en mor kjenner sin datter selv om hun ikke er i samme rom som henne!

Her ligger jeg på soffan og syne så synd på meg selv med snufsete nese og surrete hode! Hvem andre er det ikke som entrer døra enn min mamma, med de vakreste lysestaker du kan tenke deg! Jeg elsker dem ❤ tusen takk mamman min!

Yeeeey:) Vakre blomster eller interiør always makes my day ❤

Reklamer

3 thoughts on “Jeg har nok verdens snilleste mamma….

  1. Du er så søt Yvonne som sier så mye hyggelig om hjemmet vårt:-) Setter stor pris på det! Dere har det også lekkert, og som du sier selv….Det er veldig artig når man deler samme smak:-) Man trekker jo mot det man liker:-) Ja det tar tid, men ja, det blir da bra til slutt! Litt hver kveld hjelper. Nå skal jeg endelig få skrudd på knotter på gangskapene…Hurra! Du snakker om uteområdet…Ja det er et kapittel for seg selv! Lenge til det blir ferdig…sukk…. Da må Hildemor springe….Og for en solnedgang i dag forresten! Fantastisk i dag! Vi har jo utsikt mot Øysand og Trollheimen! Vakkert! Ha en super kveld! Klem til deg Vimza!

  2. Åh så koselig gjort av din mamma….håper formen din er på topp igjen nå;o) Takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Jeg skal nok lage et innlegg etterhvert…hva jeg driver med, men akkurat nå har jeg litt vel for mange baller i lufte. Men har du planer om ferie her i distriktet som jeg holder til, er det bare å sende meg en mail……may-liss@maliva.no
    Ha en fin dag….klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s