Før og etter Vaskerom!

Hei folkens:) i dag har jeg endelig fått rotet meg til å finne noen gamle bilder fra huset for å vise dere før og etter, jeg synes det er så morro selv å se forandringer før og etter så derfor måtte jeg jo lage det jeg også.Enjoy!

Før:
I 2 dager har vi nå freshet opp dette lille rommet med maling og hyller, og slik ble det:
Etter:

Overskap, glasskrukker og silkeplanter fra Ikea. Lyslykt kjøpt i Danmark, blomstervaser fra Princess, og lyslykt med hette fra Parylite!

Skilt fra kremmerhuset, lysestaker «vegg» fra Black&White

En gammel hylle fra Ikea spraylakket med sølv og pyntet med en gammel blondegardin, Gardin fra Vakre Hjem, Vaskepulver og skyllemiddelbeholder fra Kremmerhuset, brett fra Black&white

Posen er fra Riviera Maison ❤

Jeg er veldig fornøyd og så er mannen som har gjort alle den «harde» jobben! Det er ikke det største vaskerommet men det er det vi har og da må vi gjøre det beste ut av det!
Vi har igjen enda å flislegge gulvet men det skal vi vente litt med for innenfor vaskerommet er det en matbod som trengs å pusses opp også så da flislegger vi likegodt den også med det samme:)

Og imens vi pusset opp vaskerom så sto denne karen( som er 10 mnd i dag) å tittet på tv…hvem sa ikke at Tv er bra «barnevakt» når mor og far skal gjøre noe;)

Ønsker dere alle en fin-fin tirsdag:)

 klem:)

Reklamer

2 thoughts on “Før og etter Vaskerom!

 1. Hei Yvonne!

  Prøvde å legge igjen en kommentar her om dagen, etter så hyggelig kommentar jeg fant fra deg 🙂 Men, fikk det ikke til….?

  Prøver igjen idag, ette rå ha kost meg med å lese om før/etter innlegget ditt. Alltid morsomt å se, og dette ble da virkeli ugjenkjennelig ! Heheh – bra jobbet !
  Tenker du vil trives der inne i vaskerommet heretter.

  Ja, du Italia er fantastisk land, og vi stortrives med å bo der i perioder.

  Hilsen Helen

 2. Hei søte du!! Ja det går litt lang tid mellom innleggene mine for tida….Travelt og stress….ja du kjenner hverdagen…Puh….Så hyggelig med kommentar fra deg som alltid:-) Setter stor pris på det, selv om jeg selv er litt træg!! Nei det skal ikke mye til å få freshet opp et vaskerom! Flink du er! Ble så fint!! Her snekres det platter ute….endelig….rotting sofa på taket er kommet, men når man ser ut er det vel leeeeenge til den kan taes i bruk! Reiser snart til sørlandet, så håper det er bedre klima i vente……Hei så lenge! Klem fra meg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s