De som går forbi

Jeg sitter på en cafe i byen og titter ut, det regner. All den flotte snøen som gjorde det rent og vakkert blir sakte vasket bort og igjen sitter vi med glattis, gjørme og skitne sko. 

Mange mennesker passerer forbi, noen nermest løper med livet som innsats, noen spaserer og noen stopper opp og koser med babyen sin. Noen er veldig unge og andre er veldig gamle, de går alene og i klynger. Noen er tydeligvis på shopping ettersom de såvidt klarer å bære alle posene mens noen bare skal et sted. Rett utenfor cafedøren i plaskregnet sitter det en dame på bakken, hun har grønne strikkaklær på seg og slitte sko, hun fryser tydeligvis for hun har ballet noe av klærne rundt hodet sitt.  Hundrevis av mennesker passerer henne uten å gi henne et eneste blikk, men hun smiler og sier hei til alle som går forbi. 

En mann med louis vitton koffert går forbi med kompisen sin stopper opp for å lete etter småpenger men fant tydeligvis ingen så de gikk videre. En ung jente stopper for å hjelpe en gammel dame som sliter med rullatoren sin på glattisen, og den gamle damen blir så glad for å få hjelp bort til damen som sitter på bakken. Hun gir henne et pledd og litt penger mens den unge jenta står vedsiden av og holder rullatoren.

Det er så store kontraster i landet vårt, og alle har vi hver vår utfordring. Det er så spennende og sitte å se på mennesker sånn, å spekulere i hvordan historie de har. Jeg elsker byen min, vakre Trondheim med alle sine nyanser❤️

  

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s